Mūsdienās salātus var gatavot no dažādiem produktiem, ieskaitot gaļu, sieru, augļus un zivis.
Daudzveidīgā izvēlē dārzeņu salāti ir kļuvuši par klasisku ēdienu.
Tomēr senajā Grieķijā salāti, kas saturēja dažādus dārzeņus, nebija ierasti. Tradicionāli senie grieķi gatavoja salātus tikai no zaļumiem.
Ideja par dārzeņu sajaukšanu ar citiem produktiem vienā traukā sāka populārāka kļūt tikai pēc viduslaikiem. Muižniecības galdos sāka parādīties salāti, kādus mēs saprotam mūsdienu pasaulē.
Šodien mēs ieteicam gatavot vienkāršus un garšīgus krabju nūjiņu salātus, kas ideāli iederēsies pavasara/vasaras ēdienkartē un dažkārt var aizstāt otru ēdienu.
Salāti ir viegli un veselīgi, tāpēc tos var baudīt arī tie, kuri rūpējas par savu veselību un figūru.
Sastāvdaļas:
1 gurķis;
150 grami krabju nūjiņu;
4 olas;
1 ēdamkarote skābā krējuma;
2 ēdamkarotes majonēzes;
ķiploku daiviņa;
saišķītis lociņu;
saišķītis diļļu;
šķipsniņa sāls.
Šķir otru lapu, lai redzētu pagatavošanas gaitu!
Tevi noteikti interesēs
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- Valsts kultūrkapitāla fonds 10 cilvēkiem piešķīris mūža stipendiju – zināmi saņēmēji un stipendijas apmērs
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spaidīt: kas tas ir
- Kaķis sāka man mājās nes monētas, bet pa vienai: nolēmu kāpņutelpā nolikt video novērošanas kameru
- Statistika rāda strauju algu kāpumu, taču iedzīvotāju viedoklis ir skarbs: “Latvijā ar tām var tikai izdzīvot!”
- Izveidots jauns ”Whatsapp” pakalpojums, kurš atvieglos simtiem Latvijas autovadītāju ikdienu: ”Būs vieglāk”









